HTFC en GPS

Inmiddels beschikken al aardig wat leden over een GPS-toestel op hun fiets, variƫrend van instapmodel naar high-end toestel. Welk type apparaat je ook hebt, het is niet altijd even makkelijk om je de grondbeginselen van het werken met GPS aan te leren. Daarom gaat de HTFC je helpen om je GPS perfect onder de knie te krijgen. Dit gaan we doen via de volgende acties.

  • Op maandag 14 en 28 januari 2019, vanaf 20.00 uur, zijn er twee workshop in ons clubgebouw gepland, waarin de 1ste grondbeginselen van het werken met een gps worden uitgelegd. Je leert op deze avonden o.a. hoe je routes moet downloaden van internet, en opslaan op je GPS, het navigeren m.b.v. van je GPS, enz..
    • Op de 1e avond wordt voorrang gegeven aan deelnemers van Toerders 2 en Toerders 3, omdat het gebruik van gps in deze groepen minder bekend is dan in de andere groepen.
    • De 2e avond wordt gehouden op maandag 28 januari 2019, dus laat je niet weerhouden om je in te schrijven.
  • Half januari zal het HTFC-ledenforum op deze website compleet worden vernieuwd, en zal er o.a. een rubriek in het Forum worden ingericht over de GPS, het gebruik ervan, en over het gebruik van de verschillende GPS-apps, zoals Strava. Het motto daarbij is om elkaar op weg te helpen, zodat steeds meer leden in staat zijn om hun GPS-apparaat te gebruiken op de manier zoals ze dat wensen.

Inschrijving workshop

Klik op de knop hieronder om je op te geven voor de workshop van 28 januari.

Inschrijven